1. Home
  2. /
  3. Cases

Horeca Shack

Vernieuwing,
automatisering,
tijdbesparing.

Een flinke webshop met een groeiend aantal producten. Hoe zorg je er voor dat die snel is, toegankelijk en overzichtelijk?
De bestaande woocommerce installatie groeide letterlijk uit z'n capaciteit, Craft commerce gaf de oplossing.

E-commerce heeft een enorme groei doorgemaakt in de afgelopen jaren en wordt steeds belangrijker voor bedrijven van alle groottes en in alle industrieën. Het biedt een efficiëntere manier van zakendoen en maakt het gemakkelijker voor consumenten om producten of diensten te vinden en te kopen.

Horeca apparatuur is geen uitzondering op deze trend. Dus hoe zorg je er dan voor dat je opvalt bij Google en potentiële klanten?

De webshop van Horeca Shack is omgebouwd naar Craft Commerce om een aantal technische voordelen te hebben ten opzichte van de oude shop. Zo voorziet commerce standaard van de mogelijkheid om verschillende soorten feeds te importeren en API's te koppelen. Daar zit de eerste tijdwinst, een aantal keer per dag worden voorraad, prijs en andere informatie automatisch geüpdatet.

Zo blijft er tijd over om meer tijd te besteden aan inhoud van de site en deze te verrijken met onder andere blogs, specifieke pagina's en natuurlijk goede service naar de klant.

Screenshot Horeca Shack
Screenshot horecashack product

Lees meer over e-commerce in deze blog:

Neem contact op als je ook toe bent aan een goede e-commerce oplossing

Opslag van gegevens 

Wij werken ook voor: