1. Home
  2. /
  3. Cases

Insmart

Beheer op afstand:
meer tijd door
slim onderhoud

Insmart helpt bij het verlagen van de werkdruk voor monteurs van onder andere C.V. ketels en warmtepompen. Door installatiebedrijven te voorzien van monitoring hoeven monteurs alleen te rijden als dat echt nodig is.

Startup

Vanaf de start van Insmart zijn wij betrokken geweest bij de vormgeving van het dashboard/portal voor installateurs. De binnenkomende data wordt netjes in grafieken en tabellen weergegeven voor perfect inzicht.

De site draaide al, maar was niet meertalig en werkte eigenlijk net niet lekker. Dus, de vraag: Hoe maken we ons verhaal duidelijk aan doelgroep en hoe kunnen we dat het beste vormgeven?

Screenshot Insmart
Screenshot Insmart 2
Screenshot Insmart dashboard

Inzicht

De dienst die Insmart biedt geeft inzicht in wat apparatuur doet zodat installatiebedrijven kunnen voorspellen wanneer er welk onderhoud er (preventief) gepleegd moet worden.

Dat inzicht hebben we laten terugkomen in het (functioneel) ontwerp van de website. De verschillende content types en blokkken zoals USP's, Calls to action en samenwerkingen geven maximale vrijheid om inzicht voor de bezoeker te creëren.

Pagina's kunnen geheel naar verzoek en wens worden opgebouwd en ingericht.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Opslag van gegevens 

Wij werken onder andere ook voor: