Laat je website of shop bouwen met Craft CMS

Craft CMS is een krachtig en flexibel contentmanagementsysteem dat zich onderscheidt van andere CMS-opties op verschillende manieren. Denk hierbij onder andere aan flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Screenshot matrixveld in Craft CMS
Screenshot preview mogelijkheid Craft CMS

Wij werken graag met Craft om de volgende redenen:

  1. Flexibiliteit: Craft CMS biedt een hoge mate van flexibiliteit, waardoor ontwikkelaars aangepaste functionaliteit kunnen bouwen en integreren met andere systemen.
  2. Modulaire architectuur: Het modulaire ontwerp van Craft CMS maakt het eenvoudig om functionaliteit toe te voegen of te verwijderen, afhankelijk van de behoeften van een specifieke website.
  3. Gebruiksvriendelijkheid: Craft CMS is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten en biedt een intuïtieve interface voor het beheren van content en het aanpassen van de website.
  4. Veiligheid: Craft CMS heeft een uitstekend beveiligingsrecord en bevat verschillende functies, zoals tweestapsverificatie en brute force-bescherming, om de website veilig te houden.
  5. Actieve gemeenschap: De gemeenschap van Craft CMS-gebruikers is actief en ondersteunend, met veel bronnen beschikbaar voor ontwikkelaars en eindgebruikers.

Deze factoren maken Craft CMS een krachtige en aantrekkelijke keuze voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbaar en flexibel contentmanagementsysteem.

Screenshot van het bestandsscherm in het CMS Craft, met duidelijk in beeld het woord "altText"
Een deel van het scherm in Craft CMS waarin bestandseigenschappen worden bewerkt, met duidelijk in beeld het veld waarmee de alt-text van de afbeelding wordt aangepast

Lees meer over Craft CMS