Laat je website of webshop bouwen met Craft CMS.

Craft CMS is een krachtig en flexibel contentmanagementsysteem dat zich onderscheidt van andere CMS-opties op verschillende manieren. Denk hierbij onder andere aan flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

In ruim 10 jaar hebben we een hoop ervaring opgedaan en daar heb je wat aan!

Als je een website hebt die gericht is op inhoud (en laten we eerlijk zijn, de meeste websites zijn dat), dan heb je een contentmanagementsysteem nodig.

Je bent waarschijnlijk diep ondergedoken in de wereld achter websites en begonnen aan je eigen CMS onderzoek. CMS-onderzoek gegaan. Is WordPress het beste systeem voor jouw project? wat dacht je van Drupal, zijn er betere opties?

Met meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen en aanpassen van contentmanagementsystemen, hebben wij er voor gekozen ervoor gekozen om voor onze webdesign projecten slechts met één platform te werken: Craft CMS.

Onze agency is al vijf jaar Craft Partner. Vanuit die expertise leggen we je graag uit hoe Craft CMS je geld kan besparen, je site veilig kan houden en de beste online-ervaring kan bieden voor jou en je gebruikers.

Live preview modus
Schaalbaar en hoge performance
Veilig en zeker
Op maat ingericht
NP craft cms

Wij werken graag met Craft om de volgende redenen:

In tegenstelling tot WordPress of andere platformen die gericht zijn op blogs, is Craft CMS ontworpen om rijke content-ervaringen te maken. De schaalbaarheid maakt dat Craft CMS ongelooflijk eenvoudig te beheren is. En dat zie je terug in grote internationale partijen die het CMS gebruiken zoals Netflix, Ikea, PBS, TedX en de Associated Press, samen met duizenden bedrijven en non-profitorganisaties, is Craft CMS schaalbaar, veilig en boordevol functies.

Nu ben jij misschien niet die enorme multinational, en dat maakt niet uit. De schaalbaarheid van Craft maakt het geschikt voor elk type gebruiker om de volgende redenen:
  1. Flexibiliteit: Craft CMS biedt een hoge mate van flexibiliteit, waardoor ontwikkelaars aangepaste functionaliteit kunnen bouwen en integreren met andere systemen.
  2. Modulaire architectuur: Het modulaire ontwerp van Craft CMS maakt het eenvoudig om functionaliteit toe te voegen of te verwijderen, afhankelijk van de behoeften van een specifieke website.
  3. Gebruiksvriendelijkheid: Craft CMS is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten en biedt een intuïtieve interface voor het beheren van content en het aanpassen van de website.
  4. Veiligheid: Craft CMS heeft een uitstekend beveiligingsrecord en bevat verschillende functies, zoals tweestapsverificatie en brute force-bescherming, om de website veilig te houden.
  5. Actieve gemeenschap: De gemeenschap van Craft CMS-gebruikers is actief en ondersteunend, met veel bronnen beschikbaar voor ontwikkelaars en eindgebruikers.

Deze factoren maken Craft CMS een krachtige en aantrekkelijke keuze voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbaar en flexibel contentmanagementsysteem.

Flexibiliteit, een uniek resultaat afgestemd op gebruiker en bezoeker.
Intuïtieve interface voor het beheren van content en het aanpassen van de website.
Een uitstekend beveiligingsrecord en bevat verschillende functies om de website veilig te houden.
De mogelijkheid om je aanpassingen te zien voordat je ze live zet.
Standaard meertaligheid.
Screenshot matrixveld in Craft CMS

Ben je het zat om je websiteontwerp in een platform of template te persen dat niet past? Of het risico te lopen waardevolle gegevens te verliezen door mogelijke beveiligingslekken?

Craft is voor jou uitermate geschikt als je je herkent in de volgende punten:
  • Als je het leuk vindt om wijzigingen op je site te zien voordat de rest van de wereld dat doet. Met Craft's live voorbeeld heb je een geweldige functie in handen voor contentbeheer en auteurs.
  • Als je het zat bent om dingen kapot te maken omdat je geen HTML kent. Craft biedt een ijzersterke gebruikersinterface waarmee je fantastische content kunt ontwerpen zonder enige code te schrijven.
  • Als je genoeg hebt van WordPress en zijn vele beveiligingsproblemen (vooral met plugins), is Craft zeer veilig en super eenvoudig bij te werken.
  • Als je de mogelijkheid wilt hebben om je inhoud naadloos te beheren. Craft biedt een volwaardig CMS dat op de achtergrond blijft zodat de content kan schitteren.
  • Als je meerdere websites moet beheren of een ontwerpsysteem wilt implementeren voor submerken of bijkomende pagina's. Craft biedt multi-site functionaliteit waarmee je meerdere sites kunt beheren vanuit één Craft-installatie.

Je website verdient een contentmanagementsysteem dat speciaal is ontworpen VOOR jouw website, in plaats van een systeem waar je alleen maar "mee moet werken".

Onze klanten vertellen ons consistent hoe eenvoudig Craft CMS te gebruiken is. Daarnaast is het besef dat hun site veilig is onbetaalbaar.

Bovendien biedt Craft CMS de mogelijkheid om een ontwerpervaring te creëren die specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Zonder enige aannames te doen over jouw inhoud. Iets wat Wordpress en andere platforms simpelweg niet kunnen.

Je website is veilig.
Het CMS is er voor jouw website, geen concessies in de mogelijkheden.
Preview al je aanpassingen voordat de rest van de wereld het ziet.
NP gouda750 mockup

Toe aan een echt goede oplossing?

Opslag van gegevens 

Lees meer over Craft CMS