1. Home
  2. /
  3. Cases

Catering Delicious

Van bedrijfscatering
tot evenementen

Bij goede catering draait het om lekker eten, en een goede sfeer. Laten wij nou een goede website kunnen bouwen en ook van lekker eten houden! Perfecte match

Koppelen van Content

Voor Catering Delicous hebben we de warmte en toewijding waarmee de diensten worden geleverd vertaald naar een open en overzichtelijk webdesign.

De inrichting van het CMS is zo gedaan dat content types als locatie, gerecht en gelegenheid gekoppeld kunnen worden om zo unieke pagina's te genereren. Het voordeel hiervan is dat je met relatief weinig moeite veel content en pagina's kunt genereren. En dat is weer gunstig voor de vindbaarheid.

Scherm afbeelding 2023 01 23 om 10 09 21
Screenshot Catering Delicious
Scherm afbeelding 2023 01 23 om 10 45 12

Een online platform voor catering services

De website biedt informatie over de catering services die Catering Delicious aanbied, zoals maaltijden voor zakelijke evenementen, partijen en feesten. Gebruikers kunnen ook een offerte aanvragen en een kennismaking plannen via een contactformulier.

De website biedt informatie over de verschillende maaltijdopties die worden aangeboden, waaronder ook vegetarische en veganistische opties. Ook biedt de website een overzicht van de beschikbare locaties waar de maaltijden kunnen worden geserveerd.

We hebben de website ontworpen om een professionele en toegankelijke ervaring te bieden. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en smakelijke catering service.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met webdesign project?

Opslag van gegevens 

Wij werken onder andere ook voor: