Craft CMS biedt ons de mogelijkheid om jou te voorzien van een stevige technische basis. Wil je een eenvoudige website, met misschien maar één pagina? Of een meertalige website met integraties, koppelingen of andere maatwerk oplossingen, het is allemaal mogelijk met Craft CMS.

Waarom wij met Craft CMS werken

Craft is een modern, goed up to date blijvend CMS om zelf het beheer van je website te doen. Wij kiezen voor het gebruik van Craft omdat het voor ons en onze klanten een aantal significante voordelen heeft.

  • Het is stabiel
  • Het is schaalbaar
  • Het beperkt ons niet in vormgeving
  • Het is zeer gebruiksvriendelijk

Hierdoor voldoet Craft CMS voor ons beter aan de standaard die wij willen leveren dan de meeste gratis open source software. Verkoop je je product ook online? Craft in combinatie met Commerce is de meest veelzijdige e-commerce oplossing.

Alles in Craft is een object. Dat maakt je website makkelijker te onderhouden en beter te doorzoeken.

De opbouw mogelijkheden in de structuur zorgen er ook voor dat de site opgeruimd te houden is. Het ontwerp en de content staan los van elkaar. Een beheerder voegt nieuwe content toe maar kan deze niet opmaken.

Headless

Craft CMS is een zogenaamd "headless" CMS, wat betekent dat het niet alleen een gebruiksvriendelijke interface heeft voor het beheren van inhoud, maar ook een API die je kunt gebruiken om de inhoud op andere manieren te gebruiken, bijvoorbeeld in mobiele apps of op slimme apparaten.

Het CMS is gebaseerd op het PHP-programmeertaal en kan op verschillende hostingplatforms worden geïnstalleerd, waaronder Linux, Windows en MacOS. Het biedt ook ondersteuning voor verschillende databases, waaronder MySQL en PostgreSQL.

Maatwerk voor jou

Omdat wij gebruik maken van Craft CMS hebben we de mogelijkheid om jou project uniek en volledig naar wens in te richten. We zijn niet beperkt door een vooraf gedefinieerd template.

Op die manier maken we aan de voorkant een ontwerp op maat met een unieke lay-out afgestemd op jou wensen. Daarbij gaan we uiteraard uit van de laatste 'best practices'.

Screenshot n&p
Screenshot matrixveld in Craft CMS

Geen beperkingen

Craft CMS zorgt er voor dat je een ontwerp niet hoeft aan te passen op wat je wilt vertellen, maar dat de site jouw verhaal visueel ondersteund.

We verbouwen geen standaard ingekochte templates, we creëren in samenspraak met jou een uniek stukje online aanwezigheid.

Toe aan een nieuwe site, of gewoon benieuwd?

Opslag van gegevens