Een professionele website laten maken voor jouw bedrijf.

Een eigen website is onmisbaar in het digitale tijdperk. Het is immers het visitekaartje waarmee potentiële klanten een eerste indruk van je krijgen. Of je nu op zoek bent naar een complete digitale oplossing voor je bedrijf, of simpelweg een persoonlijke website wilt om jezelf te presenteren, een professionele en aantrekkelijke website is essentieel. Het bouwen van een website is een specialisme, gelukkig zijn wij er om te helpen!

NP gouda750 mockup

Wij creëren producten op beeldschermen, maar uiteindelijk ontwerpen we voor mensen. We werken samen met jou om een website te maken die prettig in gebruik is, voor jou en je bezoekers.

Met oog voor detail en een talent voor probleemoplossing ontwerpen wij ervaringen die intuïtief zijn, toegankelijk en die jouw bedrijf helpen groeien.

Een prachtige website die je helpt je merk te laten groeien
Maatwerkintegraties met je marketing- of administratietools
Een gebruiksvriendelijk CMS, met Craft als basis

Dit mag je van ons verwachten

In alles wat we doen, streven we naar een langlopende relatie met onze klanten. Toch vinden we het belangrijk om projecten in een duidelijk tijdsframe te plaatsen. Zo houden we elkaar scherp.

Elk project begint met een kop koffie. Thee mag ook. Zo leren we elkaar beter kennen. We willen weten wat je wilt en als je dat nog niet precies weet, helpen we je op weg.

Na de koffie volgt een plan. Vaak zullen wij aan de slag gaan met een ontwerp, terwijl je zelf aan de slag gaat met de content. Staat alles klaar? Dan gaan we aan de slag met de bouw van je website.

The adventure begins

Complexe systemen, op een begrijpelijke manier aangeboden: wij werken graag met Craft CMS

Achter een goede website zit een goed CMS. Wij bouwen de maatwerk websites voor onze klanten met Craft CMS. Craft CMS geeft ons de mogelijkheden om precies dát te bouwen wat je nodig hebt, van ontwerp tot functionaliteit.

100% aan te passen voor een mooi en werkend resultaat
Zeer uitgebreid, daar waar nodig uit te breiden met goede plugins
Meer nodig dan een 'standaard' website? Craft is eenvoudig te koppelen aan API's van derde partijen.
NP craft cms

Wat kost het laten bouwen van een website?

De kosten van een website hangen af van meerdere factoren. Wil je een indicatie van de kosten van een website vóórdat we gaan zitten voor een kop koffie? Neem dan even contact met ons op. Globaal wordt de prijs bepaald door:

De complexiteit van je wensen: is er veel maatwerk nodig?
De doorlooptijd van je project: hoe snel moet het klaar zijn?

Tijd voor koffie?

Opslag van gegevens 

Wij werken ook voor: