wij zijn specialisten in maatwerk websites

Een eigen website is onmisbaar in het digitale tijdperk. Het is immers het visitekaartje waarmee potentiële klanten een eerste indruk van je krijgen. Of je nu op zoek bent naar een complete digitale oplossing voor je bedrijf, of simpelweg een persoonlijke website wilt om jezelf te presenteren, een professionele en aantrekkelijke website is essentieel. Het bouwen van een website is een specialisme, gelukkig zijn wij er om te helpen!

Net even anders

Wij bouwen maatwerk websites met Craft CMS. Dat geeft veel voordelen ten opzichte van open source oplossingen. En of het nu gaat om het ombouwen van iets bestaands, of iets geheel nieuws. In de ruim 10 jaar dat wij bestaan is er weinig wat we nog niet aan de hand hebben gehad.

En het mooiste is, echt maatwerk hoeft niet meer te kosten dan een Wordpress template oplossing.

Dominik lange Lej oq Hljbk unsplash

Wat je mag verwachten

Als we gaan samenwerken starten we een traject van soms één, soms twee maanden om jouw website vorm te geven en te ontwikkelen. We beginnen met een kop koffie. Zo leren we elkaar beter kennen en bepalen we gezamenlijk wat je wilt, maar vooral ook wat je nodig hebt.

We bespreken jouw wensen en mogelijkheden om zo tot een goed plan te komen. Vervolgens gaan wij aan de slag met vormgeving en content. Daaruit volgt een ontwerp voorstel. Dit kan je in een browser naar keuze bekijken. Zo weet je precies wat je gaat krijgen en werken we stapsgewijs toe naar de realisatie van jouw ideale website.

Neon reclame do something great

Wat kost het laten bouwen van een website of webshop?

Veel mensen stellen ons meteen deze vraag, maar om deze te beantwoorden, moeten we eerst jouw specifieke eisen, wensen en doelen kennen. Daarom gaan we altijd uitgebreid in gesprek met potentiële klanten voordat we geheel vrijblijvend een offerte opstellen. Als je echter alvast een indicatie wilt krijgen van onze tarieven, kun je altijd contact met ons opnemen.

Zullen we een kop koffie doen?

Opslag van gegevens *

Wij werken ook voor: