Vindbaarheid vergroten?

Wij streven ernaar om jouw website aanzienlijk beter vindbaar te maken, met een duidelijke focus op vooraf vastgestelde doelen. In plaats van direct te beginnen met advertenties, nemen we eerst de tijd om te verkennen welke resultaten we organisch kunnen behalen, zonder gebruik te maken van advertentiebudgetten. Benieuwd naar onze aanpak?

Wat wij belangrijk vinden

Wanneer je nadenkt over zoekmachineoptimalisatie (SEO) en hiernaar hebt gezocht, of wellicht al met iemand hebt gesproken, zul je waarschijnlijk hebben gemerkt dat er vaak de nadruk wordt gelegd op advertentiebudgetten. Hoewel dit zeker van belang kan zijn, zijn wij van mening dat er ook andere manieren zijn om te beginnen.

Als je op zoek bent naar een specialist die je kan assisteren bij het verbeteren van je online zichtbaarheid, zijn er een aantal cruciale aspecten:

 1. Duidelijkheid: Voordat we aan de slag gaan, stemmen we duidelijk af wat we wel en vooral wat we niet voor je kunnen doen. Ons focus ligt niet op advertentiebeheer, maar op het vergroten van organisch verkeer. Dit doen we samen met jou, dus jouw betrokkenheid is essentieel.
 2. Meting en Rapportage: Bij elke aanpassing wil je weten welk resultaat dit oplevert. Daarom bieden wij regelmatige rapportages aan, waarin je helder kunt zien wat de impact is van de doorgevoerde veranderingen.
 3. Bewezen Successen: Als ervaren internetbureau hebben we al vele tevreden klanten geholpen. Een aantal van onze succesverhalen kun je vinden in ons portfolio.
 4. Transparantie: Wij geloven in transparantie bij onze dienstverlening. Voordat we aan de slag gaan, geven we je volledig inzicht in onze aanpak en de kosten die daarmee gemoeid zijn. We willen dat je precies weet waar je voor betaalt.
 5. Resultaten op de Lange Termijn: Het verbeteren van je online vindbaarheid vergt tijd. Soms zie je direct resultaten, soms duurt het wat langer. Ons doel is om jouw kostbare tijd zo effectief mogelijk te benutten.

Kortom, we begrijpen dat SEO meer is dan alleen advertentiebudgetten en streven ernaar om je online aanwezigheid op een effectieve en transparante manier te versterken.

Een vast bedrag per maand
Starten met een 0-meting
Één op één ondersteuning bij ons op kantoor
Search console integratie
Een overzichtelijk dashboard
The adventure begins

Wat wij bieden

 • Een vast bedrag per maand.
 • We maken een analyse, een '0-meting', van waar je nu staat. Klopt de site technisch gezien? Is er een sitemap? Hoe zien de meta descriptions eruit?
 • We geven in een sessie bij ons op kantoor uitleg over wat wij gevonden hebben en wat er moet gebeuren om een start te maken met betere indexatie.
 • Maandelijks een update van waar je staat, wat de ontwikkeling is en hoe wij denken dat jij de volgende stap kunt gaan maken.
 • Wij werken met Siteguru, een programma waar we jou ook toegang toe geven. Zo kun je zelf meekijken met wat er gebeurt en wat het effect is.
 • We koppelen je site aan Google Search Console, hiermee hebben we up-to-date informatie over de prestaties.
 • We helpen je bezoekerscijfers te interpreteren en te vertalen naar doelen die voor jou belangrijk zijn.

Wat niet is inbegrepen

 • Het inrichten van advertenties en adverterentiekosten.
 • Aanpassen of herschrijven van teksten of andere content op de site.

Online beter gevonden worden vanuit een stevige basis

Wij zijn geen voorstander van het direct investeren in omvangrijke advertentiebudgetten. In feite, waarom zou je meteen de route van adverteren inslaan? Laten we in plaats daarvan eerst basis controleren. Een huis bouw je tenslotte ook niet op half voltooide palen.

Dit is waarin wij ons onderscheiden. Onze aanpak begint met een grondige analyse van de achterliggende aspecten van jouw website. Wat ervaren mensen eigenlijk wanneer ze naar jouw bedrijf zoeken? Wordt jouw bedrijf überhaupt gevonden? Wat is de domeinbeoordeling? Zijn er kwalitatieve backlinks aanwezig?

Klopt de technische staat van de website? Is er een goed georganiseerde sitemap? Hoe zijn de meta-omschrijvingen geconfigureerd?

Duidelijkheid
Meting en rapportage
Bewezen resultaten
Transparantie
Duik in meer

Helder verhaal? Neem snel contact op:

Opslag van gegevens