Wij zijn specialisten in webshops op maat.

In het digitale tijdperk is een eigen webshop voor veel bedrijven onmisbaar. Het is een fantastische manier om nieuwe klanten te bereiken en daarmee visitekaartje van je bedrijf af te geven. Of je nu op zoek bent naar een complete digitale oplossing voor je bedrijf of simpelweg een goed converterende webshop. Wij kunnen je helpen.

Webshops die werken

Wij bouwen webshops met Craft CMS, aangevuld met Craft Commerce. Dat geeft veel voordelen ten opzichte van open source oplossingen zoals Wordpress. Heb je al een webshop? Of is het nu alleen nog maar een goed idee? In de ruim 10 jaar dat wij bestaan is er weinig wat we nog niet aan de hand hebben gehad.

Daarnaast hoeft een oplossing op maat niet persé meer te kosten dan een oplossing met Wordpress templates.

Winkelwagen

Wat wij bieden

Als we gaan samenwerken starten we een traject van een aantal maanden om jouw webshop te ontwerpen en te bouwen. We vinden het fijn om vooraf een keer om tafel te hebben gezeten met een kop koffie. Zo weten we van elkaar wie we zijn en bepalen we gezamenlijk wat je wilt, maar vooral ook wat je nodig hebt.

We bespreken jouw wensen en mogelijkheden om zo tot een goed plan te komen. Vervolgens gaan wij aan de slag met vormgeving en content. Daaruit volgt een ontwerp voorstel. Dit kan je in een browser naar keuze bekijken. Zo weet je precies wat je gaat krijgen en werken we stapsgewijs toe naar de realisatie van jouw ideale website.

Neem contact op als je toe bent aan een goede webshop

Opslag van gegevens 

Wij werken ook voor: