1. Home
  2. /
  3. Cases

ArtPub

Heldere, converterende websites
voor een niet-zo-doorsnee
evenementenbedrijf

ArtPub is hét creatieve platform dat staat voor verbinden van creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven. Maar, hoe krijg je die boodschap op de plekken waar je het wilt hebben?

Het grote voordeel van gekoppelde content

Voor dit project hebben we Craft met al zijn potentie volledig benut. Het resultaat is een absoluut beest van een website waarin content gekoppeld, gecombineerd en geïntegreerdkan worden.

Het beheer is bijvoorbeeld zo ingericht dat een workshop eenvoudig gedupliceerd kan worden voor meerdere locaties. Een minimale workload op het genereren van content.

Screenshot artpub website 2
Screenshot artpub website 3
Screenshot artpub website 1

Als je iets goeds hebt kan je het uitbreiden

En dat was een logische volgende stap. Na Artpub zijn de functionaliteiten omgezet naar nieuwe concepten zoals: pubevents, quiz-pub en outdoorpub.

Allemaal aangestuurd vanuit één Craft installatie, gekoppeld aan het CRM systeem en een goed draaiende SEO campagne.

Betere vindbaarheid

ArtPub maakt veel gebruik van online marketing. De SEO campagnes gaan verder dan het budget van de online ads. Er wordt dagelijks kritisch gekeken naar hoe hier meer uitgehaald kan worden. Wij zijn geen online marketeers, maar wel technisch. Daarom houden wij een oogje in het zeil als het gaat om de technische optimalisatie om de snelheid en vindbaarheid te verbeteren. Dit doen we onder andere door caching. Hiervoor maken we onder andere gebruik van Blitz. Ook maken we gebruik van Lazy Loading

Ook toe aan een goed werkende site om jouw events succesvoller te laten zijn?

Opslag van gegevens