1. Home
  2. /
  3. Cases

EOS verlichting

Een verlenging
van een
fysieke winkel

Klant: EOS verlichting Website: https://eosverlichting.nl/
SEO, Craft CMS, Craft Commerce, Content

Eos verlichting begon in 1988 als de lampenier in Gouda. Uiteraard toen nog zonder website en webshop. Wat begon als een online etalage is inmiddels een volwaardige webshop. Aan ons de vraag om dé online bestemming voor verlichtingsliefhebbers die streven naar stijl, innovatie en kwaliteit te bouwen. Als toonaangevend webdesignbureau zijn we er trots op dat we deze schitterende webshop hebben mogen ontwikkelen, die de prachtige wereld van verlichting naar je scherm brengt.

EOS Verlichting heeft een zorgvuldig samengestelde collectie van de meest adembenemende verlichtingsoplossingen voor thuis en op kantoor. Of je nu op zoek bent naar moderne hanglampen om de eetkamer op te fleuren, elegante tafellampen om de leeshoek te verlichten, of minimalistische wandlampen om de gang te verfraaien, we hebben het allemaal. Aan ons de taak om dit in een praktisch te gebruiken webshop te verpakken.

Tonen van een unieke collectie
Veilige en eenvoudige bestelling
Kwalitatieve en duurzame uitstraling
Screenshot EOS verlichting
Screenshot EOS verlichting
Screenshot EOS verlichting

Van etalage naar winkel

In eerste instantie diende de website als verlengstuk van de fysieke winkel. Bedacht om mensen inzicht te geven in de collectie. Dat ging echter al snel naar een volwaardige webshop. Een heldere categorisering in het assortiment, dat online bewust niet te groot is gemaakt. Er wordt een duidelijke selectie gemaakt binnen het assortiment om beter aan te sluiten bij de doelgroep. Grote voordeel is dat mensen ook in de fysieke winkel kunnen kijken hoe de lamp er precies uitziet.

Een goede relatie begint
met een goed gesprek

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen, of wil je gewoon eens kennis maken?

Neem contact op met nils&paul