1. Home
  2. /
  3. Kennisbank

Wat is PHP?

PHP is een open-source programmeertaal die wordt gebruikt om dynamische webpagina's te ontwikkelen. PHP staat voor "PHP: Hypertext Preprocessor" en is een taal die op veel verschillende manieren kan worden gebruikt, zoals het maken van interactieve websites, het aanmaken van gebruikersaccounts, het verwerken van betalingen en het opvragen van gegevens uit een database. PHP is een populair alternatief voor andere programmeertalen omdat het gemakkelijk te leren en te gebruiken is en omdat er een grote online community is waar ontwikkelaars hulp en ondersteuning kunnen krijgen.

PHP is een programmeertaal die vaak wordt gebruikt door webdesigners. PHP staat voor "PHP: Hypertext Preprocessor" en is een open-source taal die wordt gebruikt om dynamische webpagina's te ontwikkelen. Dit betekent dat de inhoud van een webpagina kan veranderen afhankelijk van verschillende factoren, zoals de input van een gebruiker of de gegevens in een database. Een webdesign bureau gebruikt PHP om interactieve en gebruiksvriendelijke websites te ontwikkelen die aan de behoeften van hun klanten kunnen voldoen.

PHP is een populair alternatief voor andere programmeertalen omdat het gemakkelijk te leren en te gebruiken is en omdat er een grote online community is waar ontwikkelaars hulp en ondersteuning kunnen krijgen.

Opslag van gegevens