1. Home
  2. /
  3. Cases

Welkom in Gouda

Een toegankelijke website bóórdevol content!
Gericht op bewoner en toerist,
voor de leukste stad van Nederland.

Wij wonen en werken in een van de mooiste steden van Nederland, punt. Een stad met een rijke historie, met een mooie binnenstad en met veel dingen die het voor toeristen uit binnen- en buitenland aantrekkelijk maken er eens een bezoek te brengen. Om al die bezoekers te informeren, bestaat de website welkomingouda.nl.

Mensen trekken, informeren en enthousiasmeren

Gouda is wereldberoemd om haar kaas, siroopwafels, pijpen en aardewerk (plateel). Het is een centraal in het groene hart gelegen stad met legio mogelijkheden. Of je nu wilt genieten van cultuur, wandelingen wilt maken door de polder of wilt recreëren op of rond het water, er is altijd wat te doen.

Screenshot welkom in gouda
Screenshot welkom in gouda stadhuis
Screenshot Gouda webshop

Maar, hoe krijg je mensen naar je stad om te genieten van alles wat Gouda te bieden heeft?

Dat gaat natuurlijk verder dan alleen een website... Het is een samenspel tussen onder andere touroperators, vloggers en aanbod in de stad.

We hebben daarom in nauwe samenwerking met de gemeente een site ontwikkeld die informeert, inspireert en prikkelt. Maar vooral, alle mogelijkheden die stad biedt gebundeld in een aansprekende online omgeving.

Door te kiezen voor een aantal verschillende contentblokken is het beheer eenvoudig en toch divers. De pagina's kunnen naar eigen inzicht worden opgemaakt op basis van de content. Dit geeft de beheerder ruimte die ij het gebruik van een ingekocht template ondenkbaar zou zijn. Een website op maat dus.

De website is ook nog eens meertalig, een toevoeging die zorgt voor een groter internationaal bereik.

Ook toe aan zo'n project? Laat het ons weten!

Opslag van gegevens 

Naast gemeente Gouda werken wij ook samen met: