1. Home
  2. /
  3. Cases

Durk.com

Durk is een ontwerpstudio, gevestigd in Amsterdam. Durk helpt bedrijven bij een visuele identiteit.

Durk was toe aan vernieuwing. We werken al lange tijd samen, meestal voor derde partijen. Nu kregen wij de eer om zijn nieuwe website te bouwen.

Ontwerp

Als je ontwerper (of webbouwer) bent is het maken van dingen voor jezelf het meest lastig, ken je dat gezegde van de kozijnen van de schilder? Uiteraard hebben we daar een mouw aan kunnen passen. In een korte sessie hebben we kortgesloten wat er wel, maar vooral wat er niet zou kunnen. We hebben gekeken naar hoe het ontwerp op mobiel en andere schermformaten zou gaan werken, en toen kreeg Durk huiswerk.

Screenshot Durk
Screenshot Durk - Cameleon

De kameleon

In het ontwerp is gekozen voor een animatie van een kameleon. Deze staat voor de flexibele inzetbaarheid van Durk. Of het gaat om het ontwerpen van je merk, je product of ondersteuning bij een strategie. Door de jaren ervaring is er weinig wat Durk niet kan.

Het ontwerp en de invulling van de site is puur gericht op het portfolio. Voor een ontwerper is het het werk dat voor zich moet spreken, het verhaal over wie Durk is op een pakkende manier samengevat in de animatie van de kameleon.

Opslag van gegevens