Je website laten bouwen in een systeem dat je begrijpt.

Wij bouwen websites die op maat naar jouw wensen worden ingericht. Zo heb je nooit te weinig maar ook zeker nooit te veel poespas in je CMS. Een heldere, goed beheerbaar en toegankelijke website, dat is wat je mag verwachten. Een betere website.

Maar, wat zijn betere websites?

Een website is meer dan alleen een goede vormgeving die jouw doelgroep aanspreekt. Er zit software achter, je CMS waarmee je de inhoud van je site beheert. Het is belangrijk dat deze software up to date blijft. Zo voorkom je veiligheid-issues, ongemak in het gebruik en gewoon platgeslagen: gedoe.

Naast de software waar je website op draait lopen er vaak meerdere processen waar je waarschijnlijk helemaal niet over na (wil) denken. Je wilt echter wel dat contactformulieren aankomen en de invuller netjes een melding krijgt. Je wilt het weten als je site even niet bereikbaar is, etc etc. Kortom, het totaalplaatje moet kloppen.

Hoe we daar voor zorgen?

  • Iedere site die we opleveren heeft een op maat ingericht CMS. Dat is het grote voordeel van Craft CMS. We passen het aan naar jouw wensen en eventuele ervaringen met andere CMS'en.
  • Je zit niet vast aan een beperkend template, jouw ontwerp is vanaf een blanco pagina voor jou gemaakt. Heb je iets gezien dat je aanspreekt? We kunnen ons uiteraard altijd laten inspireren.
  • Alle bij ons gehoste websites staan op Europese servers met 24/7 monitoring.
  • Jouw Craft installatie wordt door ons voor jou geüpdatet. Zo heb je daar zelf geen omkijken naar en kan je bezig zijn met wat jij leuk vind.
  • We bereiden je site standaard voor op meertaligheid, je immers nooit hoe het loopt.
Screenshot n&p

Ook toe aan iets wat echt werkt?

Opslag van gegevens