Koffie, voorstel, plan, bouwen, lanceren.

Wij geloven in een pragmatische benadering van de wirwar van ontwikkelingen die het web geworden is. Ren niet achter ieder nieuw stukje software aan, bekijk het, blijf op de hoogte en creëer de 'best practice' die werkt voor jou en je klanten.
Dat is wat wij al ruim 10 jaar doen, en dat zorgt voor de betrouwbare basis waarop wij onze werkzaamheden inrichten.

Contentstrategie

Wij geloven in een content first approach. Voordat je ook maar begint aan een ontwerp, moet je weten wat de inhoud van je site is. En is die inhoud alleen voor je site, of kun je het overal gebruiken? Hoe is de onderlinge verhouding tussen verschillende contenttypes? We denken graag met je mee. Nogmaals, alles begint met goede content.

Betere Software

Wij gebruiken Craft CMS voor webshops en webapplicaties. Dit betrouwbare CMS is gebouwd op een bewezen framework, Yii. Voor webshops gebruiken we Craft Commerce.

Waarom? Omdat we weten dat het werkt. Flexibel, schaalbaar en makkelijk naar ieders wensen aan te passen. Voor nieuwe websites maken we gebruik van moderne Javascript-techniek, waaronder Vue.

Degelijke Hosting

Een goede website valt of staat bij snelle, betrouwbare hosting. Of dat nu shared hosting is, of hosting op een eigen server. Wij maken gebruik van servers in Nederlandse serverparken die vallen onder de Europesche wetgeving.

Op al onze servers hebben wij monitoring draaien zodat er direct gehandeld kan worden mocht er iets misgaan.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

"Doen jullie ook SEO"? Dat ligt eraan wat je bedoelt. De websites die we bouwen zijn technisch voor zoekmachines geoptimaliseerd. We denken met je mee over teksten en de logische indeling van content op je site (de toegankelijkheid). We hebben er veel over gelezen, en kunnen je best veel vertellen over de optimale lengte van de titel van je pagina. Maar, waar het uiteindelijk op neerkomt: vindt je bezoeker op jouw website datgene wat hij of zij zoekt? Alles begint met goede content.

Analytische informatie, met respect voor de privacy van je bezoekers

Wanneer de specifieke functionaliteit van Google Analytics niet nodig of gewenst is, raden we onze klanten Fathom Analytics aan. Website analytics, maar dan zonder cookies, met een scherp oog op privacy. En nog belangrijker: te gebruiken zonder vervelende cookie banner!

Aandacht, ook ná oplevering

Ook als je website is opgeleverd, wil je snelle hosting, een up-to-date site en snel antwoord op je vragen. Daarom betaal je bij ons een maandelijkse bijdrage voor je website.

Lees hier wat daar tegenover staat.