Zo werken wij

Wij geloven in een pragmatische benadering
van de gekmakende chaos die het web geworden is.
Wat kunnen we voor jou doen?

Samen aan de slag? Laat ons je bellen!

Ons vakgebied is relatief jong en continu in beweging. Als we in de loop der tijd één ding geleerd hebben, dan is het dat we niet met élke nieuwe techniek, elk nieuw stukje software en elke aangepaste 'best practice' onze werkwijze moeten, of kunnen, veranderen.
Die overtuiging heeft geleid tot een betrouwbare basis waarop wij onze werkzaamheden inrichten.

Contentstrategie

Wij geloven in een content first approach. Voordat je ook maar begint aan een ontwerp, moet je weten wat de inhoud van je site is. En is die inhoud alleen voor je site, of kun je het overal gebruiken? Hoe is de onderlinge verhouding tussen verschillende contenttypes? We denken graag met je mee. Nogmaals, alles begint met goede content.

Software

Wij gebruiken Craft CMS voor webshops en webapplicaties. Dit betrouwbare CMS is gebouwd op een bewezen framework, Yii. Voor webshops gebruiken we Craft Commerce. Waarom? Omdat we weten dat het werkt. Flexibel, schaalbaar en makkelijk naar ieders wensen aan te passen. Voor nieuwe websites maken we gebruik van moderne Javascript-techniek, waaronder Vue.

Hosting

Een goede website valt of staat bij snelle, betrouwbare hosting. Of dat nu shared hosting is, of hosting op een eigen server. DirectVPS is onze vaste hostingpartner. Zij leveren kwaliteit, monitoren al onze servers en reageren snel op vragen.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

"Doen jullie ook SEO"? Dat ligt eraan wat je bedoelt. De websites die we bouwen zijn technisch voor zoekmachines geoptimaliseerd. We denken met je mee over teksten en de logische indeling van content op je site. We hebben er veel over gelezen, en kunnen je best veel vertellen over de optimale lengte van de titel van je pagina. Maar, waar het uiteindelijk op neerkomt: vindt je bezoeker op jouw website datgene wat hij of zij zoekt? Alles begint met goede content.

Analytische informatie, met respect voor de privacy van je bezoekers

Wanneer de specifieke functionaliteit van Google Analytics niet nodig of gewenst is, raden we onze klanten Fathom Analytics aan. Website analytics, maar dan zonder cookies, met een scherp oog op privacy. En nog belangrijker: te gebruiken zonder vervelende cookie banner!

Aandacht, ook ná oplevering

Ook als je website is opgeleverd, wil je snelle hosting, een up-to-date site en snel antwoord op je vragen. Daarom betaal je bij ons een maandelijkse bijdrage voor je website.

Lees hier wat daar tegenover staat.