Wij denken na over je website, zodat jij dat niet hoeft te doen!

Een website of webshop is nooit echt 'af'. Je bedrijf verandert, en je wilt dat je website zich daaraan aanpast. Daarnaast veroudert software in een razend tempo en wil je wel dat je website veilig blijft functioneren. Om die reden, en omdat we je geen factuur willen sturen voor elke kleine aanpassing, betaal je bij ons een bescheiden maandelijks bedrag voor hosting en updates van je website.

Dit kun je van ons verwachten:

Hosting

Wij zorgen ervoor dat je website of webshop goed bereikbaar is en onderhouden het contact met een betrouwbare hostingpartner die zich keer op keer bewezen heeft. Als er iets schort aan de bereikbaarheid van je website, dan lossen wij het voor je op.

Upgrades

Het CMS dat wij gebruiken, wordt zeer regelmatig ge-update. Soms betreft dit een update die je best even kunt laten wachten, maar eens in de zoveel tijd zijn het belangrijke updates die de veiligheid van je website waarborgen. Wij zorgen ervoor dat die updates uitgevoerd worden, zodat je er zelf niet over hoeft na te denken.

Uitleg & kleine wijzigingen

We kunnen ons voorstellen dat het beheren van een website lastig kan zijn als dat niet je dagelijkse werk is. Heb je een keer een vraag, of moeten wij even snel iets voor je wijzigen? Een belletje (of mailtje) en we regelen het. Lees hier meer over onze standaard

E-mailverzending

Wanneer je een contactformulier op je site hebt, of om een andere reden mails verstuurt vanaf je website, dan is het belangrijk dat deze mails aankomen, en dat je daar inzicht in hebt. Door gebruik te maken van Postmark zorgen wij ervoor dat e-mails vanaf je website goed verstuurd worden. En komt er een niet aan? Dan weet je ook waarom niet!

Toe aan online ontzorging?

Opslag van gegevens