Beter vindbaar voor optimaal online resultaat

Wij bieden ondersteuning om jouw site beter vindbaar te maken, maar dan met vooraf duidelijke doelen. We starten niet met adverteren, we gaan eerst kijken wat we zonder advertentiebudgetten kunnen bereiken. Hoe we dat doen? Dat lees je op deze pagina.

Wat wij belangrijk vinden

Als je denkt over SEO en je hebt hierop gezocht, of misschien zelfs al eens met iemand gepraat, zul je merken dat het snel gaat over advertentiebudgetten. En ja, dat kan belangrijk zijn, maar wij vinden dat je ook anders kunt beginnen.

Als je gaat kijken naar een specialist die je kan helpen om beter gevonden te worden zijn er een aantal zaken belangrijk:

 • Duidelijkheid: Wij stemmen vooraf af wat we wel, maar vooral ook niet voor je kunnen doen. Wij beheren geen advertenties. Wij richten ons op het verhogen van organisch verkeer, en dat doen we samen met jou. Jouw inzet is dus ook nodig.
 • Meting en rapportage: Als je aanpassingen gaat doen wil je weten wat het resultaat is. Daarom leveren wij op een vast moment rapportages aan waarin je duidelijk kunt zien wat het effect is van de aanpassingen
 • Bewezen resultaten: Wij zijn een ervaren internetbureau met een ruim aantal zeer tevreden klanten. In ons cases overzicht vind je hier een aantal van.
 • Transparantie: Wij houden er niet van om geld uit te geven zonder te weten wat er daadwerkelijk voor terugkomt. Waarom zou jij dat wel doen? Voordat we aan de slag gaan geven we je inzage in wat wij precies voor je gaan doen en waarom je daar wat voor betaald, wel zo netjes.
 • Het lukt niet in een dag: Beter gevonden worden kost tijd. Tijd die je soms goed inzet, soms wat minder. Wij zijn er om jouw kostbare tijd zo goed mogelijk te gebruiken
Een vast bedrag per maand
Starten met een 0-meting
Één op één ondersteuning bij ons op kantoor
Search console integratie
Een overzichtelijk dashboard

Wat wij bieden

 • Een vast bedrag per maand.
 • We maken een analyse, een '0-meting', van waar je nu staat. Klopt de site technisch gezien? Is er een sitemap? Hoe zien de meta descriptions eruit?
 • We geven in een sessie bij ons op kantoor uitleg over wat wij gevonden hebben en wat er moet gebeuren om een start te maken met betere indexatie.
 • Maandelijks een update van waar je staat, wat de ontwikkeling is en hoe wij denken dat jij de volgende stap kunt gaan maken.
 • Wij werken met Siteguru, een programma waar we jou ook toegang toe geven. Zo kun je zelf meekijken met wat er gebeurt en wat het effect is.
 • We koppelen je site aan Google Search Console, hiermee hebben we up-to-date informatie over de prestaties.
 • We helpen je bezoekerscijfers te interpreteren en te vertalen naar doelen die voor jou belangrijk zijn.

Wat niet is inbegrepen

 • Het inrichten van advertenties en adverterentiekosten.
 • Aanpassen of herschrijven van teksten of andere content op de site.

Online beter gevonden worden vanuit een stevige basis

Wij geloven niet in starten met grote advertentiebudgetten. Sterker nog, waarom zou je gelijk gaan adverteren? Laten we eerst eens kijken of de basis klopt. Een huis bouw je ook niet op halve palen.

En dat is waar wij anders in zijn. We beginnen met analyseren wat er aan de achterkant van jouw site gebeurt. Wat zien mensen eigenlijk als ze jou zoeken? Vinden mensen jouw bedrijf überhaupt? Wat is je domain rating? Zijn er backlinks?

Klopt de site technisch gezien? Is er een sitemap? Hoe zien de meta descriptions eruit?

Duidelijkheid
Meting en rapportage
Bewezen resultaten
Transparantie

Helder verhaal? Neem snel contact op:

Opslag van gegevens